Despre noi

Împreună din 2008

                Compania Smart Intermed & Spedition SRL a fost înființată în anul 2008

              Inițial a fost creată pentru a activa în piața transporturilor interne/internaționale de mărfuri. 

              Începând cu anul 2011 activitatea nostră s-a concentrat pe retail și comerț en-gross de produse alimentare, produse alcoolice și din tutun. 

              Abordarea cu precauție și seriozitate a tuturor situațiilor ne-au ajutat sa devenim parteneri de încredere pentru companii locale și naționale care activează a domeniul nostru, parteneri precum: British American Tabacco Intl, JTI International România, Philip Morris Trading, Coca Cola HBC România, Interbrands Marketing & Distribution, Prexico, Konsta Splendid, Trendy etc. 

             În prezent desfășuram această activitate prin intermediul a trei puncte de lucru situate în Sibiu: 

  • Sibiu, Str. Ștefan cel Mare, nr. 147, BL 18, AP 122 Market Opera
  • Sibiu, Str. Rusciorului, Nr 6A
  • Sibiu, Str. Tribunei, Nr. 19
                   Începând cu anul 2020 am considerat că este oportun să diversificăm activitatea.              În acest sens în septembrie 2020 am deschis un nou punct de vânzare situat în Cartierul Arhitecților, Str. Octav Doicescu, nr. 2, care se adresează atât persoanelor fizice cât si persoanelor juridice, aducând pe piața locală un concept de business nou, axat pe comercializarea exclusivă de produse cosmetice, detergenți, produse pentru îngrijire corporală și îngrijire a locuinței de la cele mai cunoscute branduri în acest domeniu: P&G, KRKA, GSK, FICOSOTA, UNILEVER, COLGATE&PALMOLIVE, HENKEL, SANO, ASEVI etc. În această nouă provocare partenerul principal este unul dintre cei mai importanți operatori pe piața acestor produse: COS 2000 Distribution SRL din Brașov. Susținuți de experiența de peste 20 de ani ai COS 2000 Distribution SRL și motivați de această nouă provocare dorim să aducem sibienilor, și nu numai, produse de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri. 

                    Suntem convinși că argumentele noastre, experiența și motivația ne vor ajuta să consolidăm relațiile cu partenerii dar și cu clienții nostri!